fredag, december 24, 2010

God Jul...

Dagen började tidigt då värken i mina händer hindrade mig från att ligga stilla i sängen. Har fortfarande riktigt ont, men lite bättre har det blivit. Tänker dock på Nina vars händer är bortdomnade och eventuellt får operera dem. Jämför jag med henne har jag det bra. Det är så lätt att se sina problem som de största ibland. Jag är ganska bra på det... Får påminna mig själv om och om igen att många har det värre, mycket värre.

Igår tog vi beslutet att inte åka till Borås idag. Väglaget gör mig jätteorolig, särskilt när man sitter i en liten bil och man hör om lastbil efter lastbil som är med i olyckor. Det känns som om jag kan lita på Johan och mig i trafiken, men vad andra gör har jag ingen makt över. Hur trist det än är, så blir det inget julfirande med min familj i år.

1 kommentarer:

Nina sa...

Tack raring! Men jag förstår hur det känns. Det är lätt att glömma det lilla underbara som ligger i magen när krämporna kommer. Det jag är mest rädd för nu är att det ska bli nervskador för de sa att risken finns när händerna är bortdomnade hela tiden. Använder du handledsskydd på nätterna? De ska visst hjälpa, men inte här inte =(
Har blivit en sjukskrivning för mig tyvärr...
Lycka till och tänk på mysen i magen =)