fredag, juni 18, 2010

Vattenmelon...

Äntligen kan man köpa vattenmelon i mängder. Jag ääälskar vattenmelon, och nu när den kostar femman kilot känns det värt att köpa en sexkilosklump. Köpte en i onsdags som kanske räcker över helgen, sedan blir det till att köpa ännu en! Lite minus är dock att de inte är kärnfria...:(

Vattenmelon i andra former är även de en favorit, speciellt denna:

4 kommentarer:

Sabine sa...

Vart köpte du vattenmelon för 5 kr? De tar 14.90 kr/kg på priso för delade och 24.90 för hela.
Jag älskar också vattenmelon - helst utan kärnor :-)

Trevlig helg!
kram

emster sa...

Men hallå!
Vad kul att höra av dig!! Vattenmelonerna är ju helt fantastiska just nu, har själv ätit upp en femkilos själv på tre dagar... Angående smock känner jag till problemet men det som är så bra med smock är ju att man kan göra den nästan hur bred som helst, sen blir ju kjolen vidare också men man kan justera det lite om man inte vill ha supervidd. Beroende på tyg ska man tänka nästan dubbelt så mycket tyg som man är i omkrets. Jag skulle nog inte lägga till smock, blir lite svårt att fästa alla resårtrådan som klipps upp men en ny kan man ju göra som passar dig!

Anna-Karin sa...

Emma, jag tror du missupfattade. Jag vill ha bredare resår, alltså på längden, så att smocken täcker hela brösten. Som det är nu slutar smocken på halva, alternativt ger en ordentlig u-ringning.

Anna-Karin sa...

Sabine: På Maxi! Skynda fynda!