torsdag, januari 21, 2010

E.H...

Åh vad härligt med medhåll!:D

Anna: Ja, de blir verkligen "offer". Stackare, fast samtidigt märker man att de som blir intervjuade tycker hon är lite halvlustig med. Skönt att de sätter henne på plats ibland. Dock händer det alldeles för sällan...

Karin: Ja, man kan ju verkligen hoppas. Fast det vågar/får de väl inte...:( Synd, gillar programidén, men står inte ut med henne!!!

Sabine: Helt sjukt ju. Hon grinade i pressen när hon inte fick leda ett storprogram i Svt. Vad trodde hon liksom. Hur 4:an kunde ta sig an henne, är helt oförståeligt. Hennes kompanjoner ser nästan lite besvärade ut i hennes sällskap.

1 kommentarer:

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Den enda anledningen till att hon fått politiker att snacka ut är för att de sett henne som harmlös och något virrig, och det har hon spelat på. När hon väl fått dem att säga något som de aldrig skulle sagt till en reporter i kavaj och glasögon så manglar hon ut nyheten. Det är också ett sätt att göra journalistik.
Jag känner flera unga kvinnliga journalister som utnyttjar (framför allt medelålders män) folks förutfattade meningar om unga snygga kvinnor. De skrattar och ställer lite väl enkla frågor. I början av intervjun. När intervjuobjektet väl slappnat av så kommer frågorna de inte räknat med...

Håller i och för sig med i att hon inte passar i Förkväll!