söndag, mars 08, 2009

Hundbesök...

Är fortfarande så sjukt nöjd över att den jäveln som tog vår parkeringsplats fick böter. It made my day...

Nu har nedräkningen börjat till vi ska vara hundvakt åt Minus. Nästa vecka åker hans husse och matte till fjällen, och då får vi äran att hundvakta. Ska bli jättekul! Läste på Cissis blogg att Minus redan har packat och är redo att spendera några dagar hos oss, fyllda av bus.

Helgen snart över, men känns ganska ok ändå. Jag vet ju att veckan som kommer kommer att rusa iväg, som vanligt, och att vi i mitten av veckan får chihuahuabesök!

5 kommentarer:

Anonym sa...

nu är du la allt lite bitter A-K den stackarn kanske bara stod på fel plats..hoppas att allt är bra med er?!
puss å kram

Anna-Karin sa...

Bitter? Står det förhyrd parkering, vet man väl att om man hyr parkering eller ej? I detta fall bor den skyldige i Skärblacka, så jag tvivlar på att den hyr plats i Linköping. Rätt ska vara rätt! Varför ska jag lida för andra inte kan parka rätt?

Anonym sa...

Haha... är du lite hetlevrad,,, Du bord eköpa dig en erabhäst.. Ni skulle passa ihop...=) Minus är ksit laddad.. han är så arg på alla fåglar här och springer hela tiden och skäller och gräver på rutan för att få komma ut och äta upp dom.. så se upp på balkongen så han inte hoppar... Vi är jätte glada att ni tar hand om honom så vi kan åka lite skidor... Kramen

Anonym sa...

Ja, känns ganska otroligt att man skulle ha ställt sig på fel plats om man bor i Söderköping. :) Kanske inte visste vilken stad de var i. :)

Anonym sa...

Eller Skärblacka var det visst...