lördag, juli 16, 2011

Sthlm...





Idag har vi varit i Stockholm. Vi åkte bil upp imorse med Johans föräldrar. Smhi lyckades inte "tippa" rätt väder ens två timmar innan. Inget regn skulle komma, men det gjorde det visst! Ok, inte särskilt mycket, men ändock! Stella har "skött" sig fantastiskt bra idag. Legat nöjd i vagnen och suttit i babybjörnen om vartannat. Så himla skönt att vagnen och Stella äntligen blivit vänner.



I Stockholm gick vi en sväng på stan. Stella fick ett par nya byxor av sina farföräldrar då det skedde en "liten olycka", och med liten menar jag GIGANTISK, i bilen på väg upp. Vi hade med ombyte, men risken att det skulle hända igen fanns ju. Efter stan gick vi till Gamla stan, och sedan tog vi spårvagnen till Skansen och sedan Gröna Lund.


Där kollade vi lite på genrepet av Sommarkrysset. Volymen var så jäkla hög att vi var tvugna att införskaffa ett par hörlurar illa kvickt till Stella.


Sedan var klockan sex och vi begav oss till bilen. Eftersom vi vill lägga Stella vid 19-20-tiden om dagarna så ville vi ändå komma hem hyfsat i tid. Jag fick underhålla henne en hel del i bilen hem för att hon inte skulle somna, men de sista tio minutrarna var det svårt, nästan omöjligt... Blöj- och pyamasbytet här hemma gjorde henne dock pigg så hon ligger i sin säng nu en timme senare och vrider och vänder på sig.


Imorgon fyller Stella 4 månader. För fyra månader sedan vid denna tid hade jag ont. Jäkligt ont! Låg på BB och hade fått hyfsat starka smärtstilande tabletter. De hjälpte föga... Sedan kom morfinsprutan vid 11 och lustgasen, min räddning, vid halv ett. Sedan fem timmar senare vid halv sex på morgonen kom hon. Vår fina, underbara Stella!

1 kommentarer:

Malla sa...

Så stor hon har blivit lillsnörpan! Inte länge tills jag får gosa med na igen, cant wait! Kram på er o god ferie!!