onsdag, juli 20, 2011

Bvc- och kompisbesök...

Idag har vi haft besök av Karin, Andreas och Isabelle. De gjorde ett stopp här på sin väg från några dagars semester i Stockholm. Jag bjöd på äppelpaj som inte vart så bra. Inte äcklig, men inte heller god. Den åkte i soporna efter det att de åkt hem. Ganska så nöjd, för jag kunde lika väl käkat upp pajen ändå. Bra att Johan sa att vi skulle slänga den. Sparade några kallisar på så sätt.




Isabell var så rolig när hon var här. Trots att vårt hem inte är anpassat för 2-åringar så hittade hon saker att roa sig med. Lite gosedjur och en babysitter och man kan natta dem 20 ggr. "Nu har du sovit färdigt, nu ska andra nallen sova". Om och om igen... Sötis.


Stella vaknade superglad vid sex imorse. Jag var inte jätteglad då. In med öronproppar och på med tv:n. Hon har sovit några ggr på dagen, men bara vägrade somna ikväll. Skrek i 45 minuter och var sedan jätteglad när vi kom in efter det (vi kollar till henne var femte minut). Efter nästan två timmar i sängen utan sömn så tog vi upp henne. Lekte en stund och sedan blev det sängen igen. Hoppas detta får henne att sova lite längre imorgon...


Stella aktiveras på kvällskvisten...



Vi har även hunnit med ett BVC-besök idag. Nu väger Stella 6430g och är 61 cm lång. Malin, du kommer verkligen se stor skillnad när du äntligen flyttar hem snart. När kommer du?

1 kommentarer:

Karin sa...

Hoppas du fick sova lite längre idag! Vi fick iaf sova till kvart i sju.
Svarade på din kommentar på min blogg! Kram