torsdag, juni 23, 2011

Midsommar...

Klockan är strax halv elva och Stella ligger fortfarande och sover. Underbart! Får lite tid att läsa ikapp bloggar, gå in på facebook, läsa tidningen och sist men inte minst viktigast: uppdatera bloggen.

Imorgon är det midsommar och på morgonen åker vi til Borås. Ett snabbt stopp hos mina föräldrar och sedan åker vi ut till Maria och Fredriks stuga. Åh, vad jag hoppas på att vädergudarna kan le mot oss!

Sabine: här kommer receptet. Lägg enplatta marängbotten (jag köpte färdiga) i botten. Bred på chokladtryffel (koka upp 1 1/4 dl vispgrädde, finhacka 150g mjölkchoklad och häll i. Låt det stå i minst 4 timmar i kylen). Bred sedan på vispgrädde blandat med valfria bär (1,5 dl vispgrädde ca). Lägg sedan på en till marängbotten, och sedan ett till lager med grädde- och bärblandningen (ytterligare 1,5 dl vispgrädde och bär). Toppa sedan med valfria bär. Supergott!

Karin: Ingen fara. Vi skulle sagt det högt eftersom inte alla visste om det, men vi glömde det... Ses vi på söndag?

Malin: Välkommen hem! Hinner vi ses efter midsommar?

Nina: Ja, Stella skrek ganska ordentligt med, och med sprutona följde en 24 timmarsfeber så nu har man fått känna på lite hur det är med ett febrigt barn.

1 kommentarer:

Karin sa...

Vi ses gärna på söndag. Hör av er när ni åker!! Kram och trevlig midsommar:)