torsdag, augusti 30, 2012

Låtlista...

På lördag är det då äntligen dags; Karin och jag ska springa tjejmilen. Till ett så långt lopp krävs en bra låtlista som peppar hela vägen. Dessa låtar finns med på min:

Icona pop-I love it
Alina Devis...-Flytta på dig
N'sync-typ fem av deras bästa
Swedish house maffia-One
Italo Brothers-Stamp on the ground
Synthpojkarna-Varje gång jag ser dig
Kate Ryan-Ella Ella
E-type-Life
Nicki Minaj-Turn me on
Fragma-Toca's miracle

tisdag, augusti 28, 2012

Vart jag än går...

Underbar låt. Videon sådär...
 

söndag, augusti 26, 2012

Intervall...

Intervallträning med Stella i Saabspåret nu på eftermiddagen. Mindre än en vecka till tjejmilen nu. Nervo...


söndag, augusti 19, 2012

onsdag, augusti 15, 2012

Milen...

Orkar. Inte. Skriva.


tisdag, augusti 14, 2012

Skolstart...

Höstterminen är nu påbörjad av oss lärare. Trodde vi skulle få flytta in i våra nya lokaler men vi lär få vänta då hyllor och besiktning måste göras först. Innan detta görs fixar monteringskillarna klassrummen. Smart prioritering...

Idag är jag hemma och ska ta hand om Stellas inskolning. Efter hjälp från mina föräldrar och Stellas farfar så får jag ta dagens jobb. När vi inte kan flytta in i skolan så går det ju lika bra att jobba hemifrån med den planering som ska göras.
Litteraturhistoria står som första arbetsområde i höst. Skoj!

Ikväll ska vi få lite barnvakt så vi kan springa milen, Johan och jag. Jag längtar... Inte. ;-)

fredag, augusti 10, 2012

Dagis...

Stella sitter och äter lunch med de andra pluttarna på dagis och vi föräldrar sitter i personalrummet och pratar. Ibland smyger vi ut för att kika hur det går.

Nu är vi hemma igen. Jag blev hämtad av en fröken. Stella hade ätit klart. Eller ätit och ätit, hon var klar... Vet att hon är lite petig när någon annan matar eller när hon ska försöka själv. Ja, ja, en flaska välling hemma och hon sover middag som vanligt. Ska nog med passa på att vila mina blå.

Nu är det helg och på måndag är det mormor och morfar som hänger med till dagis. Jag börjar då jobbet. Skulle ljuga om jag så att jag såg fram emot det...

onsdag, augusti 08, 2012

Spring i benen...

Sprang idag igen. Var sjukt mycket jobbigare idag. Började med en hastighet på 5.58 min per km, men slutade på 6.24. Attans vad trött jag var. Imorgon blir det vila från löpningen och istället lite body pump. På fredag ska jag köra distans. Vill springa milen. Målet är att springa hela tiden, tiden kvittar. Eller, ja nästan iaf... Ska klara det på 70 minuter.

tisdag, augusti 07, 2012

Spring, spring, spring...

Bara tre och en halv vecka kvar. Under dagens tur överraskades jag av en störtskur. Skönt fast samtidigt jäkligt oskönt då svetten rann ner i ögonen. Här är resultatet:


torsdag, augusti 02, 2012

Sömn...

Efter några dagar med hårt slit och lite sömn kändes det som om jag var nära väggen. Eller iaf nära den där trötthetsgråten som kan dyka upp när man är så sanslöst trött men man vet att man har hundra saker att göra och därför inte kan slappna av.

Igår klarade jag av att slappna av ändå och somnade framför tv:n vid 8-9-tiden och sov sedan hela natten (förflyttade mig till sängen vid 12) till 8 i morse när Stella vaknade. Underbart!

Om en stund kommer Karin och Isabell. Det känns som om jag, i och med nattens sömn, är riktigt laddad för det. Hade ju självklart varit lika kul utan sömn men känner att jag mår så mycket bättre nu. Dessutom hände följande vid frukostbordet. Mammas stora tjej!


onsdag, augusti 01, 2012

Flytt...

Flytten och flyttstädningen är avklarad. Nu är det bara fixandet i den nya lägenheten kvar. Inte så bara iofs... Men det känns underbart. Stella har fått ett eget rum och vi med kan man väl säga.

Imorgon får vi besök. Karin och Isabell kommer hit. Ska bjuda på min och Karins absoluta favorit (kanske lite överdrivet men inte långt ifrån): makaronpudding. Mums! Längtar redan...

Fick tips om en skitbra app: pic stitch. Med den kan man göra kollage likt detta: